You Are Here: Home » Dieta » Aprimar-se en una setmana

Aprimar-se en una setmana

Aprimar-se des de la primera setmana ja és una realitat combinant un complement nutricional de Papaia i Pinya amb un règim sa i equilibrat.

Et presentem un pla nutricional per baixar de pes i perdre volum en només 14 dies. Per ajudar-te a aconseguir-ho el pla inclou un complement nutricional de Papaia i Pinya, dues fruites tradicionalment utilitzades en dietes per aprimar-se degut a les seves propietats diürètiques i depuratives.

Les propietats de la Papaia i la Pinya

La pinya és una fruita tropical amb reconegudes virtuts a l’hora d’eliminar greixos . La pinya és una fruita amb un alt contingut en aigua i que aporta molt poques calories. La bromelaïna és un enzim de la pinya a la qual se li atribueix la capacitat de facilitar la digestió de les proteïnes .

Per la seva banda, la papaia és una fruita que conté vitamines i minerals que ajuden a l’hora de baixar el colesterol, els triglicèrids i cremar greixos. La combinació de la papaia amb la pinya comporta una aportació important de nutrients a més de facilitar l’eliminació de greixos i toxines del cos .

Aprimar-se en una setmana

Aprimar-se en una setmana

Contingut del pla nutricional

Un flascó amb 90 càpsules de Papaia i Pinya. Hauràs de prendre tres cops al dia una càpsula de Papaia i Pinya amb un got d’aigua, una infusió, un brou de verdures o bé una tassa de cafè: la primera càpsula 30 minuts abans d’esmorzar , la segona 30 minuts abans de menjar i la tercera 30 minuts abans de sopar .

Perquè la pèrdua de pes sigui més efectiva, rebràs també en un fullet un menú setmanal per a 14 dies elaborat per la Societat Espanyola de Cardiologia i la Fundació Espanyola del Cor.

Combinant les càpsules de Papaia i Pinya amb el menú de la dieta de 14 dies aconseguiràs eliminar greixos, perdre volum corporal i baixar de pes de manera sana i segura.

Scroll to top