You Are Here: Home » Dieta » Aperitius sans

Aperitius sans

Tothom  es pregunta com fer per a convertir el menjar entre hores en plaer i no engreixar en l’intent .

Per mantenir la figura sense esforç et proposem unes quantes idees per a fer aperitius sans. Des que t’aixeques fins l’hora de dinar  i des del dinar a l’hora de sortir, poden passar moltes hores i no has d’aguantar sense prendre res.

Per això és important que esmorzis bé i que allò que piquis al llarg del dia sigui saludable i no dispari encara més la sensació de gana .

Un esmorzar equilibrat i ple d’energia

Segons els nutricionistes i endocrins , un dels àpats més importants del dia és l’esmorzar. I perquè sigui equilibrat una bona opció per començar el dia són els cereals . I és que, a més de aportar fibra natural, els cereals et donen l’energia que necessites per a rutllar tot el dia. Pots acompanyar els cereals amb altres complements com la llet i la fruita . També es poden prendre com a base d’un aperitiu saludable al llarg del matí o la tarda, ja que a més de blat els cereals contenen vitamines, minerals i gràcies a la seva aportació extra de fibra alimentària, no aporten greixos ni calories excessives.

I és que al llarg de dia cal fer també diverses parades per agafar forces , però per descomptat no has calmar la fam a base de bosses de fregits o brioixeria industrial . En lloc de castigar l’estómac i la teva pell , tria una d’aquestes opcions per gaudir d’aperitius sans i que no engreixen massa:

  • Galetes d’arròs o blat inflat , sempre acompanyades d’aigua perquè et sadollin encara més. Les tens de molts sabors, fins i tot amb xocolata i iogurt; són el complement perfecte per acabar amb la fam . T’aporten només 26 calories per unitat .
  • Galetes integrals , de xocolata , multifruites o de flocs de civada: omplen bastant, saben bé i només tenen unes 58 calories per unitat .
  • Barretes de cereals tipus muesli. Ideals per prendre a mitja tarda perquè al contenir molts cereals i fruits secs són molt saciants . Tenen 67 calories per barreta .
  • Iogurts que no necessiten fred , iogurts líquids desnatats, bio , de soja , Actimel , etc . Un aperitiu baix en calories que a més cuida la teva flora intestinal i t’aporta calci . Tenen entre 45 i 75 calories .
Scroll to top