Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
bigtheme
You Are Here: Home » Compra finalitzada

Compra finalitzada

Gràcies per la seva compra. Estem preparant la seva comanda i en breu procedirem a l’enviament . A continuació, rebrà una confirmació de la seva compra per correu electrònic . En aquest correu apareixen les dades de la seva comanda i l’adreça postal on es realitzarà l’enviament . Si detecta qualsevol error , no dubti en contactar amb nosaltres .

Com es realitza l’enviament ? És segur ?

L’enviament es realitza sempre per correu certificat . És a dir , el destinatari de la tramesa ha de signar la recepció del mateix . En cas que no es trobi en el seu domicili en el moment del lliurament , l’empresa de transport li deixarà un avís a la seva bústia amb instruccions perquè pugui recollir la seva compra a l’oficina més propera .

Quant triga el meu enviament a arribar ?

El temps de lliurament depèn de molts factors . Hi ha èpoques de l’any en què s’acumulen més enviaments de manera que el seu enviament pot demorar-se. En general , si resideix a Espanya peninsular rebrà l’enviament a casa en un termini de 48 hores (2 dies hàbils ) . Si resideix a qualsevol país de la Unió Europea , Illes Balears o Illes Canàries , el temps mitjà de lliurament és de 5 dies hàbils . En el cas de realitzar la seva compra des d’Amèrica , tingui en compte que el seu enviament pot demorar més de 10 dies hàbils , depenent del seu país de residència i del calendari de dies festius .

Què he de fer ara ?

Simplement esperar. Tal com hem explicat més amunt , estem preparant el seu enviament i rebrà un correu electrònic de confirmació en les pròximes hores . Mentrestant , us convidem a seguir llegint la nostra pàgina web .

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information
How to register at bookamkersHere
Scroll to top