You Are Here: Home » Bellesa » Pastilles per aprimar

Pastilles per aprimar

Pastillas per aprimar-se

Pastillas per aprimar-se

Sovint ens preguntem si prenent algun suplement vitamínic o producte aprimador podem reforçar la nostra dieta i baixar de pes més ràpid.

Una possible  solució són les pastilles de Spirulina, un alga marítima utilitzada sovint com a suplement dietètic.

Propietats de la spirulina

L’alga spirulina és una proteïna vegetal altament digerible que proporciona aminoàcids essencials en les proporcions apropiades i d’una manera que és cinc vegades més fàcil de digerir que la proteïna de la carn o la soja.

  • La spirulina és rica en triptòfan un aminoàcid essencial que l’organisme utilitza per sintetitzar les proteïnes que necessita i que ajuda entre moltes altres coses al sistema nerviós, la relaxació, el descans, agafar el son i contra els estats depressius.
  • És també una excel·lent font de minerals (potassi, de calci, zinc, magnesi, manganès, seleni, ferro i fòsfor) i vitamines (principalment vitamina B i vitamina E).

Pastilles naturals

Les pastilles de Spirulina estan recomanades com a complement a la seva dieta diària ja que ajuden a menjar menys proporcionant efecte de sacietat.

Prengui cada dia una pastilla abans de cada menjar principal (esmorzar , dinar i sopar). L’ajudaran a menjar menys i d’aquesta forma aconseguirà baixar de pes. Així de senzill!

Scroll to top