You Are Here: Home » Bellesa » Lents de contacte

Lents de contacte

Les lents de contacte són unes lents óptiques fines i petites que es coloquen en el ulls per a corretgir problemes de visió.

Els avantatges que ofereixen les lents de contacte són múltiples. D’una banda, proporcionen un major camp visual, ja que aquest tipus de lents es mou amb el moviment dels ulls i no produeixen distorsions quan es mira cap als costats. D’altra banda, els objectes es veuen al seu tamany real.

Lentilles de colors

Les lents de contacte són també utilitzades per moltes persones amb fins estètics. Es tracta d’un model de lents de contacte pensat per canviar el color dels ulls o la seva aparença.

Comprar lents de contacte a internet

En l’actualitat existeixen pàgines web que ofereixen la possibilitat de comprar lents de contacte en línia. Mister Spex és una cadena d’òptiques alemanya que ofereix un ampli catàleg d’ulleres i lents de contacte. Es tracta d’una botiga en línia, amb lo qual s’aconsegueix una important rebaixa de preu possibilitant comprar lentilles de marca sense per això perdre gens de qualitat.

Avui en dia la comoditat de les lentilles de contacte està fora tot dubte. S’utilitzen materials flexibes en la seva fabricació i fins i tot existeixen models de lentilles especialment dissenyats per a gaudir de la màxima comoditat quan s’utilitzen durant tot el dia. En concret, les lentilles Air Optix es caracteritzen per la seva alta permeabilitat a l’oxigen, un fet crucial perquè la retina respiri i es garanteixi comoditat durant hores.

Recordeu sempre seguir les indicacions del vostre oftalmòleg pel que fa a la vostra salut visual.

Scroll to top